Faglige artikler

Boligkjøperforsikring Pluss - Advokathjelp for boligeiere

20 mars 2018

De fleste meglere er godt kjent med HELP Boligkjøperforsikring. I mange år har HELP også gjort advokattjenester på andre områder tilgjengelig for folk flest gjennom HELP Advokatforsikring. Nå forener vi disse to ordningene for boligeiere.

Les mer

Nye priser fra 1. januar 2018

HELP har holdt prisene uendret de siste to årene, derfor kommer det nå en prisjustering fra nyttår.

Les mer

Prisen hindrer kontakt med advokat

I en helt fersk undersøkelse for HELP, har vi spurt 1 000 nordmenn om bruk av advokat. Nesten 9 av 10 (87 %) svarer at de har vært i en konflikt eller situasjon som utløser juridiske spørsmål de siste 4-5 år. I snitt er barnefamiliene i 3 slike situasjoner hvert år. Snittet i befolkningen er 2.6.

Les mer

Får hevet boligkjøpet med advokathjelp fra HELP

Faksimile fra VG-nett 25.11.17

– Jeg hørte de første lydene like etter overtagelse, tassing og tidvis høye gnagelyder, sier mannen til VG gjennom sin advokat, Johan G. Bernander.

Les mer

Vant over boligselgerforsikringen

Faksimile fra Rix: A-pressens digitale riksavis 12.12.17.

Les mer

Advokathjelp digitaliseres 

Men advokatene forsvinner ikke. "De som bygger det nye Norge" er tittelen på Podkastserien der teknolog Silvija Seres intervjuer de hun mener påvirker samfunnsutviklingen i Norge. Nå kan du høre HELPs Johan Dolven fortelle om hvordan digitalisering gjør advokathjelp tilgjengelig for folk flest, og om filosofien bak HELP og hvem vi er.

Les mer

Kontakt oss på 22 99 99 99 eller post@help.no